Banner236
Banner2
Banner3
Banner15

Babagan Kita

Terobosan

  • DSF

purwaka

dindegake ing taun 2008,Wuxi R爱游戏应用下载ejoys化学技术有限公司,Minangka Perusahaan profestions Sing Melu ngembangake Manufaktur Lan nyebarke bahan-bahan-bahan farmasi aktif(API)lan Penengah lan Penengah utama utama utama utama bahan kimia kimia khus&khus khus sinst sinst sinst sinst sinst sinst sinst sinst sinst sinst sinst sinst sinst sinst sinst sint。

Minangka perusahaan sing didhukung kanthi inovatif lan fokus ing pelanggan, Wuxi 爱游戏应用下载Rejoys dipanggonke dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok terkemuka sing berbasis ing China kanggo bahan kimia canggih lan anyar kanggo industri farmasi, bioteknologi lan agrochemical ing saindenging jagad.

    Produk

    Inovasi

      帕瓦塔

      Layanan Pisanan

      • 2540-99-0 |3,3',4,4'-二苯基磺甲乙烯二羧酸乙二醇苯乙烯

        katrangan dsda;SO2DPA;4,4'-磺胺二胺氢化物;4,4'-磺胺二硫酸氢酯;5,5'-Sulfonylbis-1,3-异苯氟二酮;二苯基磺甲酰二苯乙烯二苯二氢化物;5,5'-硫酮-Hembob-1,3bl Sulphone -Hembus-Hembus 3,3',4,4'-二苯基磺基氟芬太达...

      • Penengah Farmasi,Penengah Pestisida?apa唱麦迪亚?

        Penengah Minangka Jinis Produk Kimia演唱penting Banget,Intine Kalebu“ Menengah”,Yaiku Produksi Sawetara produk produk in tengah-tengah-tengah produk,kayata ngasilake produk produk sing bisa sing bisa diprodukksi diprodukksi saka penengah,pengengah,pengenghematan bia wisaaka,sakaaka akaaka dignaaka akaaka dignaaka akaaka akaaka akaaka akaaka

      Baidu
      map