Banner236
Banner2
Banner3
Banner15

з

пробив

 • DSF

ВОВЕД

Основана во 2008 година, Вукси се радува на хемиска технологија копродукции, Ltd.is е професионално претпријатие кое се занимава со развој на производство и дистрибуција на високо квалитетни активни фармацевтски состојки (API) и клучни средни 、 фини и специјални хемиски 、 прилагодена синтеза на соединенија,都

Како компанија заснована на иновации и фокусирана на клиенти, Вукси Радос е позициониран да биде еден од водечките производители и добавувачи со седиште во Кина за напредни и нови хемикалии за фармацевтска, биотехнолошка и агрохемиска индустрија ширум светот.

  про电з

  °

   ВЕСТИ

   μ

   • 2540-99-0 |3,3',4,4'-庭

    DSDA;SO2DPA;4,4'-ch-у氨酸函数4,4ul-ul-lOAD光;;5,5'-lOAd光照照空军;ди至极光氨是;3,3',4,4'-庭函数

   • 听。шlimin??

    Интермедијарите се многу важен вид на фини хемиски производи, нејзината суштина е еден вид „средно“, е производство на некои производи во средината на производот, како што е производство на производ што може да биде производство од меѓупроизводи, заштеда на трошоци, од е широко从

   Baidu
   map