Banner236
Banner2
Banner3
Banner15

Rreth Nesh

P兹尔帕里米

 • DSF

Prezantimi

E themeluar në vitin 2008, Wuxi 爱游戏应用下载Rejoys Chemical Technology Co, Ltd. është një ndërmarrje profesionale e angazhuar në zhvillimin e prodhimit dhe shpërndarjes së Përbërësve Aktivë Farmaceutikë me cilësi të lartë (API) dhe të ndërmjetëm kryesor 、 Fine & Special Kimik ound Përbërja e Sintezëssësnolesizuar产品produktibazëkimik etj

Si një kompani inovative dhe e përqendruar te konsumatori, Wuxi 爱游戏应用下载Rejoys është pozicionuar të jetë një nga prodhuesit kryesorë me bazë në Kinë dhe furnizuesit e kimikateve të përparuara dhe të reja për industrinë farmaceutike, bioteknologjike dhe agrokimike në të gjithë botën.

  produktet

  risi

   Lajme

   塞尔·塞尔比米

   • 2540-99-0 |dianhidrid 3,3',4,4'-二芬属硫酸盐甲叶骨boksilik

    përshkrimidsda;SO2DPA;4,4'-Sulfonylliptalikanhidrid;4,4'-Sulfonilidiftalikidianhidrid;5,5'-Sulfonilbis-1,3- izobenzofurandione;divenilsulsulfonakarboksiloksianhidride;3,3',4,4'-二芬氏甲叶... ...

   • ndërmjetësuesfarmaceutikë,ndërmjetësuesunicesidesh?。

    Ndërmjetësit është një lloj shumë i rëndësishëm i produkteve kimike të imëta, thelbi i tij është një lloj "i ndërmjetëm",​​ është prodhimi i disa produkteve në mes të produktit, të tilla si për të prodhuar një produkt që mund të jetë prodhim nga ndërmjetës,Kursimetëkostos,ngaështëpërdorurGjerësisht...

   Baidu
   map