Banner236
Banner2
Banner3
Banner15

Tentang Kami

Terobosan

  • DSF

Bubuka

Didirikeun taun 2008, Wuxi 爱游戏应用下载Rejoys Chemical Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan profesional anu kalibet dina ngembangkeun manufaktur sareng nyebarkeun Bahan-bahan Farmak Aktif (API) anu pangpentingna sareng panengah konci 、 Bahan Kimia Rupa & Khusus, Sintésis Adat Senyawa Product Dasar Bahan KimiaJSB。

Salaku perusahaan anu didorong inovatif sareng difokuskeun pelanggan, Wuxi 爱游戏应用下载Rejoys diposisikan janten salah sahiji pabrik terkemuka Berbasis Cina sareng pemasok bahan kimia canggih sareng novél pikeun industri farmasi, biotéh sareng agrochemical di seluruh dunya.

    Produk

    Inovasi

      贝里塔

      Jasa Kahiji

      Baidu
      map